Helyszíni felmérés és varrás


 

Hogyan mérjük le függönyeinket?


Az Ön személyes függöny és karnis felmérését telefonon egyeztetheti az alábbi elérhetőségen: Steimetz Tünde+36 70 342 4916 (fuggony@rofosbolt.com)

 

Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel, amikor függönyeiket, esetleg karnisukat lecserélik vagy új otthonukat felfüggönyözik, új karnist rendelnek. Sok buktatója lehet a mérésnek, ugyanis számos olyan tényezőt is figyelembe kell venni, amire nem biztos, hogy gondolnának.

Javasoljuk, hogy első lépésként látogasson el üzletünkbe, ahol kiválaszthatja az Önnek legjobban tetsző függöny anyagokat és karnisokat rendkívül széles választékunkból (blackout függönyök, vitrázs függönyök, karnis, bútorkárpit is sok egyéb kiegészítő). A kiválasztott anyagokra és karnisokra azonnal elkészítjük Önnek árkalkulációnkat, amennyiben magával hozza a pontos méreteket, melyeket korábban mért otthon.

Ha azonban a létrázástól, méréstől megkímélné magát, akkor kérje helyszíni függöny és karnis felmérésünket!
 

 

Az időpont egyeztetést követően magunkkal visszük a kiválasztott függöny anyagokat és akár még sok hasonlót is, hiszen igazán, csak az adott otthoni környezetben látszódik szépen az anyagok és a berendezés harmóniája.

 

Nagyon sok ötletünk és elképzelésünk van, az Ön otthonára szabva, hiszen már számos házat, lakást láttunk belülről, így tudjuk mik lehetnek a buktatók, mire kell odafigyelni!

Ha esetleg nem szeretne helyszíni felmérést kérni, akkor arra is van lehetősége, hogy letét ellenében néhány napra haza vigye magával a kiválasztott mintasálakat és azokat megnézze otthonában is, hogy az mennyire illene a bútorokhoz, a fal színeihez stb..

 

 

Amennyiben csupán egy körülbelüli képet szeretne kapni arról, hogy mennyibe kerülne egy ablakának vagy egész otthonának felfüggönyözése, új karnisainak legyártása, úgy kérjük küldje el nekünk a lemért kész hosszt és a jelenlegi vagy a tervezett karnis méreteit, valamint azt, hogy fényáteresztő függönyt, sötétítő függönyt vagy esetleg mindkettőt szeretne-e és a kiválasztott anyagot tekintetbe véve megküldjük Önnek ajánlatunkat akár komplett felfüggönyözésre is (karnis gyártás és felszerelés, függöny varrást és felrakást is beleértve). Függöny varrás megrendelése esetén számos készleten tartott anyagból választhat üzletünkben, illetve még ennél is több mintasál áll rendelkezésükre vásárlóinknak.

 

Az Ön személyes függöny és karnis felmérését telefonon egyeztetheti az alábbi elérhetőségen:

Steimetz Tünde +36 70 342 4916, illetve igény esetén e-mailben: fuggony@rofosbolt.com

 

Ne feledje, otthonának megteremtése az Ön álmával kezdődik és függönyeinek felrakásával ér véget!
 

Függöny osztályunkon nem csupán fényáteresző és sötétítő függönyöket, karnisokat, kiegészítőket találhat, hanem bútorkárpitjaink széles választékát is. Kínálatunkban megtalálhatóak az egyszerűbb hétköznapi, praktikus, szennytaszító, könnyen tisztítható anyagok, valamint az igazán stílusos, luxus anyagok is (plüssös, műbör midnenféle színben, mintával, zsenília, szövetek stb...).
Webáruházunkba is hamarosan feltöltésre kerülnek bútorszövet anyagaink. addigis látogasson el hozzánk és győződjön meg róluk saját szemével!