Referenciáink

Rőfösbolt Lakástextil Kisáruház tulajdonosa függönyözés közben

"Örülök, hogy találtam egy helyet, ahol méterárut, rövidárut és bútorkárpitot is találok és a varrást is meg tudjátok oldani helyben, úgy ahogyan szeretném és mindig is elképzeltem!" (Orsi, XV., Budapest)

"Ez egyszerűen gyönyörű! És a varratott díszpárnák is milyen jól passzolnak ezekhez a színekhez. Nagyon ügyesek vagytok, le a kalappal." (K. Anita, XVI., Budapest)

"Nagyon szépen köszönöm a kedves és közvetlen hozzáállást már az első perctől. Nagyon elédegett vagyok a sötétítő és a fényáteresztő függönyeimmel is! Legközelebb azt hiszem a kültéri székeimre fogok Önöknél bútorkárpitot vásárolni és azt varratni!" (Boros Erzsébet, Csömör)

Az évek folyamán számos közintézménynek, hotelnek és sok egyéb cégnek is volt szerencsénk dolgozni, valamint velük együttműködni, a lakossági megrendeléseken kívül.

Céges megrendelőnk közé tartoznak többek között:

-Belle Vue Hotel Esztergom: felfüggönyözés (blackout függöny és fényáteresztő függöny) és napozóágy huzat gyártása -Hotel Unio Budapest: felfüggönyözés (blackout függöny és fényáteresztő függöny) -Vital Dent fogorvosi rendelő (XVI. kerület): felfüggönyözés (csúszkás sötétítő és fényáteresztő függöny) -Biatorbágyi Gólyafészek Bölcsöde: komplett felszerelés biztosítása, pl. ágyneműhuzatok, ovis zsákok, törülközők, vitrázsok, fésűtartók stb.. -Volánbusz: ülés huzatok, függöny anyag rendelés -Manoda Óvoda: ágyneműhuzatok, ovis zsákok és gyermek kéztörlők -Fecskefészek Óvoda: ágyneműhuzatok, ovis zsákok és gyermek kéztörlők -XV. kerületi Önkormányzat: felfüggönyözés, drapéria -Erzsébetligeti Színház (XVI. kerület): felfüggönyözés, drapéria -Magyar Államkincstár: felfüggönyözés (sötétítő függöny és fényáteresztő függöny) -minisztériumok, rendőrség, valamint számos idősek otthona

Egy modern otthon és egy belvárosi szálloda felfüggönyözése, ágytakarók és székhuzatok legyártása:

modern steppelt ágytakaró

modern függönymodern függönymodern függöny

Egyéb referenciáink képekben:

Modern függönyCsíkos fényáteresztő függöny, modern függönyKockás fényáteresztő függöny, modern függöny

Csíkos modern fényáteresztő függöny, modern konyhai függönyCsíkos modern fényáteresztő függönyGyerekszoba függönyCsíkos modern fényáteresztő függöny

Virágos blackout függöny és spagetti függönypanelfüggöny, modern függönymodern panel függöny

Klasszikus függönyKlasszikus függönyBelvárosi lakás fehér fényáteresztő függöny

Belvárosi lakás fehér fényáteresztő függönyfürdőszoba függönyfürdőszoba függöny, vitrázs függöny

Rőfösbolt függöny

Vevőink alkotásai: